Rodgers: Veći smo klub od Manchester Cityja

Trener Liverpoola

Rodgers: Veći smo klub od Manchester Cityja

Brendanu Rodgersu mnogo su zasmetale glasine o navodnom prelasku Raheema Sterlinga u redove Manchester Cityja. 

Trener tima s Anfielda u razgovoru za otočke medije naglasio je da je trenutno nemoguće porediti Manchester City i Liverpool, obzirom da je njegov tim navodno uz United najveći u Engleskoj. 

"Mi nismo razvojna momčad za odlazak u 'veći' klub. Ako mislite da je City veći klub od Liverpoola, onda se varate", rekao je Brendan Rodgers, a potom nastavio:

"City ima veliki projekt i sjajan su klub, u to sam se sam uvjerio prije nekoliko godina kada sam razgovarao s njima. Ali u ovom trenutku je nemoguće usporediti ova dva kluba. Liverpool i United su najveći u zemlji, a ostali se bore da dođu na taj nivo što ne mogu uspjeti u idućih 20 godina", zaključio je trener Liverpoola. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti