Rodgers: Vrijeme je da osvojim prvi trofej s Liverpoolom

Menadžer Liverpoola

Rodgers: Vrijeme je da osvojim prvi trofej s Liverpoolom

Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers izjavio je kako je došlo vrijeme za prvi trofej na klupi kluba sa Anfielda.

Liverpool se za vikend sastaje sa Blackburnom u okviru četvrtfinala FA Kupa, što će biti prvi korak ka trofeju kojem se Rodgers nada.

"Očekujem svoj prvi trofej sa Liverpoolom, na čijoj sam kupi već tri sezone. Jako sam motivisan da postignem taj uspjeh. Prva godina je prošla u znaku integracije, u drugoj je cilj bio izboriti Ligu prvaka, a sada smo već gladni trofeja", rekao je Rodgers i dodao:

"Želimo proći u polufinale, jer bi tada već polako mogli početi razmišljati o trofeju. Ne sviđa mi se što se polufinalne utakmice igraju na Wembleyju. Finale se tamo svakako treba igrati, ali polufinale ne".

Liverpool će Blackburn dočekati u nedjelju s početkom u 17 sati.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.