Rodgers: Zaslužili smo pobjedu
Foto: EPA

Nakon remija s Arsenalom

Rodgers: Zaslužili smo pobjedu

M. Šljivak

Brendan Rodgers, menadžer Liverpoola, smatra da je njegov tim zaslužio pobjedu u duelu s Arsenalom (2:2).

Liverpool je cijelim tijekom susreta napadao, ali su u nadoknadi vremena uspjeli da osvoje tek jedan bod.

"Odigrali smo sjajan meč. Zaslužili smo da pobijedimo, jer smo odigrali izuzetan meč. Bolje smo igrali nego prošle godine kada smo dobili 5:1", rekao je Rodgers, koji je zadovoljan kako su se njegovi igrači kretali.

"Stalno smo ih pritiskali. Imali smo sjajne kretnje, najbolje u sezoni, nismo imali problema u organizaciji utakmice. Bod je najmanje što smo zaslužili iz ovog meča", dodao je Rodgers.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti