Rodrigo Caio nova meta Barcelone

Barca želi Brazilca

Rodrigo Caio nova meta Barcelone

M. Šljivak

Madi brazilski defanzivac iz redova Sao Paula, Rodrigo Caio (21), nova je meta ekipe Barcelone.

Španski magazin AS tvrdi kako je rukovodstvo katalonskog kluba boravilo u Brazilu, gdje je razgovaralo o mogućoj kupovini sjajnog 21-godišnjeg štopera.

Navodno, Caio je svojim igrama zadivio čelnike Barcelone, te bi tim s Nou Campa uskoro mogao poslati i zvaničnu ponudu za ovog fudbalera.

Caio bi po potpisu za Katalonce barem jednu sezonu proveo u rezervnom timu, gdje bi sakupljao iskustvo za igranje u Primeri.

Ipak, nikakve potvrde o bilo kakvom dogovoru Sao Paula i Barcelone još nema, te je Caio još uvijek član brazilskog velikana.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.