Rodriguez: Već sam stekao najboljeg prijatelja u Bayernu
Foto: EPA

Dobro dočekan u Munchenu

Rodriguez: Već sam stekao najboljeg prijatelja u Bayernu

Kolumbijski reprezentativac James Rodriguez je ovog ljeta iz Real Madrida prešao u Bayern Munchen.

James je u novom klubu već odigrao nekoliko prijateljskih utakmica, a u izjavi za njemačke medije je istakao da je veoma dobro dočekan u Munchenu.

"Nekada se nije lako uklopiti u novu sredinu, ali u Bayernu sam primljen fantastično. Ekipa je puna sjajnih momaka i profesionalaca koji mi u svakom trenutku pokušavaju pomoći i olakšati adaptaciju", rekao je Rodriguez, koji je potom posebno istakao jednog saigrača:

"Već sam stekao najboljeg prijatelja u Bayernu - Thomasa Mullera. S njim je sjajno igrati i raditi, a moram reći da dugo nisam upoznao vedrijeg i pozitivnijeg momka. Radujem se našim budućim zajedničkim nastupima".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi