Rodriguez: Znamo da će se Juventus doći braniti

Fudbaler Real Madrida

Rodriguez: Znamo da će se Juventus doći braniti

U taboru Real Madrida optimistično iščekuju uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka. 

Jedan od glavnih aduta Carla Ancelottija trebao bi biti James Rodriguez, koji smatra da će evropski prvak uspješno odgovoriti na izazov.

"Ovo je briljantan izazov za Real, s obzirom da je Juventus odigrao dobro u prvom susretu, a mi želimo u finale", sažeo je fudbaler Real Madrida, te dodao: 

"Moramo pružiti partiju visokog intenziteta. Znamo da će se Juventus doći braniti, stoga moramo ostati usredotočeni i pokušati realizirati priliku kada nam se otvori. Moramo biti strpljivi, imamo igrače koji znaju zabiti", zaključio je Hernandez. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećamo, Juventus je u prvoj utakmici savladao kraljevski klub rezultatom 2:1. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.