Roma bolja od Reala, navijači utrčali na teren

International Champions Cup

Roma bolja od Reala, navijači utrčali na teren

U sklopu turnira International Champions Cup na kojem učestvuje nekoliko evropskih velikana igrali su u noći sa utorka na srijedu Roma i Real Madrid, a ekipa bh. reprezentativca Miralema Pjanića slavila je sa minimalnih 1:0. Jedini gol na utakmici dao je Francesco Totti.

Četiri minute prije kraja oko tridesetak navijača, uglavnom Real Madrida utrčalo je na travnjak, te potrčalo ka klupi "kraljevskog kluba" gdje su sjedili rezervni igrači te oni koji su zamijenjeni tokom utakmice.

Željeli su fanovi Reala dodirnuti svoje idole, ili možda pokušati uslikati se sa njima, ali osiguranje je to spriječilo. Među navijačima Reala bio je jedan fan koji je sa zastavom Palestine trčao terenom, nastojeći tako skrenuti pažnju na dešavanja u Gazi u kojima u izraelskim napadima iz dana u dan strada palestinski narod.

Na kraju vrijedi istaći da je Miralema Pjanića u 65. minuti utakmice zamijenio De Rossi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.