Roma ima sjajnu alternativu za Mahreza

Ako ne dođe Alžirac, dolazi Juan Mata

Roma ima sjajnu alternativu za Mahreza

Sportski direktor Rome Monchi polako gubi strpljenje kada je u pitanju dovođenje krilnog igrača Leicester Cityja, Riyjada Mahreza.

Monchi je za sada poslao dvije ponude na adresu Leicestera, ali Lisice još uvijek ne žele da prihvate ponudu te Romi omoguće dogovor s igračem.

Čini se kako bi cijela stvar mogla i propasti, a dokaz tome je i činjenica da Roma već traži alternativna riješenja. Naime, ukoliko ne uspiju dovesti Mahreza, Roma će se okrenuti veznom igraču Manchester Uniteda, Juanu Mati. 

Mata se već dugo povezuje sa odlaskom sa Old Trafforda, ali nikako da se to na kraju i dogodi. Za sada nije poznato koliko će novca biti potrebno Romi da ga angažuje, ali se vjeruje da ih neće doći skuplje od Mahreza.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je Mata tokom prošle sezone odigrao 25 mečeva u Premiershipu te je postigao šest golova uz tri asistencije. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi