"Roma je dobra ekipa, ali mi vjerujemo u povratak"

Defanzivac Villarreala ne odustaje

"Roma je dobra ekipa, ali mi vjerujemo u povratak"

Defanzivac Villarreala Jaume Costa ne odustaje od plasmana u osminu finala Evropa lige.

Njegova ekipa je prošlog četvrtka poražena na El Madrigalu sa visokih 4:0 od Rome u okviru prvog meča šesnaestine finala Evropa lige, ali Costa ipak još uvijek vjeruje u povratak.
On je pred revanš u Rimu poručio da će biti veoma teško, ali da Villarreal ima ponos i vjeruje u povratak.
"Imamo svoj ponos, ali vjerujemo da će utakmica biti veoma teška. Oni su jako dobar tim koji je u prvom meču postigao mnogo golova. Krećemo u revanš sa veoma komplikovanim rezultatom, ali mi imamo vlastiti ponos i krenut ćemo žestoko od prve minute, vjerujući da se možemo vratiti. Znamo da je veoma teško - gotovo nemoguće. Ali, ako ne vjerujete, ne možete uspjeti", rekao je Costa.
Podsjetimo da se revanš između ove dvije ekipe igra u četvrtak sa početkom od 19.00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije