"Roma konačno ima prave napadače"

Francesco Guidolin tvrdi

"Roma konačno ima prave napadače"

E. Škorić

Italijanski trener Francesco Guidolin smatra da će Roma sada biti konkurentna za Scudetto.

Roma je dovela Edina Džeku i Mohameda Salaha i Guidolin, koji je u karijeri vodio Palermo, Empoli i Udinese, vjeruje da će to biti dodatna snaga rimskog kluba.

"Roma ima dobre igrače, a Džeko i Salah bit će prava opasnost po defanzivce protivničkih igrača. Rimski klub konačno ima prave napadače", kazao je Guidolin, dodavši kako će i Juve dalje biti glavni favorit za naslov.

"U Juventusovoj svlačionici uvijek je prisutna ta želja za pobjedom. Dobili su nove igrače i neće više biti toliko tehnički potkovani, ali su s Mandžukićem dobili na iskustvu. Tu je i Dybala, Pogba je sazrio. Ostali su Buffon, Chiellini, Bonucci i Marchisio, oni znaju što trebaju da naprave".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.