Roma lovi grupnu fazu LP, Džeko ponovo starter

Ključna utakmica za Rimljane

Roma lovi grupnu fazu LP, Džeko ponovo starter

Roma će za nešto manje od jednog sata započeti jednu od najvažnijih, možda i najvažniju utakmicu u ovoj sezoni, iako je ona praktično tek počela.

Fudbaleri rimskog kluba na svom terenu dočekuju Porto, protiv kojeg će tražiti plasman u grupnu fazu Lige prvaka. Prvi meč u Portugalu završen je rezultatom 1:1, pa će stoga Romi odgovarati bilo kakva pobjeda ili remi bez golova. Ulog je ogroman.

Trener Rome Luciano Spalletti je odabrao tim s kojim će započeti ovu veoma važnu utakmicu, a vrh napada je naravno rezervisan za Edina Džeku.

Roma: Szczesny, Peres, Manolas, De Rossi, Jesus, Nainggolan, Paredes, Strootman, Salah, Perotti, Džeko.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Porto: Casillas, Maxi Pereira, Marcano, Andre Silva, Alex Telles, Herrera, Corona, Andre Andre, Danilo, Otavio, Felipe.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi