Roma nudi novi ugovor Nainggolanu

Ne žele i njega izgubiti

Roma nudi novi ugovor Nainggolanu

E. Čaušević

Nakon što je Miralem Pjanić napustio Romu čelnici italijanske ekipe žele uraditi sve kako bi zadržali Radju Nainggolana.

Poznato je da se reprezentativac Belgije nalazi na meti Chelseaja koji je spreman platiti oko 40 miliona eura za ovog fudbalera. Ipak, nakon što je Roma ostala bez Pjanića čelnici kluba ne žele da Nainggolan napusti Olimpico.

Italijanski mediji prenose da će Roma nakon Evropskog prvenstva ponuditi Nainggolanu novi ugovor. Roma želi Nainggolanu znatno povećati platu kako bi ga zadržali u klubu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, ukoliko ovaj 28-godišnji fudbaler odluči da prihvati ponudu Chelseaja bit će to još jedan udarac za Romu. Nainggolan je pored Pjanića bio jedan od najboljih igrača Rome u protekloj sezoni.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti