Roma odbila bivšeg igrača koji im se otvoreno ponudio

Nepoželjan na Olimpicu

Roma odbila bivšeg igrača koji im se otvoreno ponudio

Uprava Rome navodno je odbila u klub primiti nazad svog nekadašnjeg napadača Antonija Cassana.

Vremešni italijanski napadač je nakon razlaza sa Parmom postao slobodan igrač i imao je ambiciju vratiti se klub u kojem je pružao najbolje partije u svojoj karijeri.

Cassano je Romi ponudio opciju da u italijanskom viceprvaku odigra sezonu do kraja za 500 hiljada eura, ali je ona odbijena.

Cassano je karijeru počeo u Bariju a igrao je još i za Real Madrid, Sampdoriju, Milan, Inter i Parmu. Navodno, postoji mogućnost da se Cassano sada okrene novom pokušaju povratka u jedan od svojih bivših klubova, a italijanski mediji špekulišu da je zanimljiv Robertu Manciniju koji bi ga rado vidio na Meazzi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.