Roma postavila ultimatum Manolasu: Ili Zenit ili ostaješ
Foto: EPA

Nakon što se Manolas nije pojavio na pregledima u Zenitu

Roma postavila ultimatum Manolasu: Ili Zenit ili ostaješ

Čini se da je i čelnicima Rome dosadilo "nećkanje" Kostasa Manolasa kada je u pitanju njegov transfer u Zenit. 

Zbog toga su u Romi odlučili Manolasu postaviti ultimatum: "Ili prihvati Zenitovu ponudu ili ostaješ".

Grčki defanzivac se već neko vrijeme povezuje sa odlaskom u ruski Zenit, međutim kada se činilo da je ovaj transfer pred realizacijom pojavile su se špekulacije da Manolas nije zadovoljan činjenicom što će platu primati u ruskoj valuti. Naime, Grk strahuje zbog moguće inflacije.

Još jedan od razloga Manolasove neodlučnosti je i, navodni, interes Chelseaja.

Zbog ovoga je Manolas propustio ljekarski pregled u Zenitu na kojem se trebao pojaviti još jučer.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, SportMediaset izvještava da je Roma upozorila Manolasa da ga nema namjeru prodati nikome drugom osim Zenitu, te da će ostati u Romi ukoliko odbije Zenit.

Podsjetimo, Roma i Zenit su se dogovorili i oko visine naknade, pa bi Rimljani od Manolasovog transfera mogli inkasirati i do 35 miliona eura.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi