Roma potpisala talentovanog Gersona

Brazilac potpisao ugovor

Roma potpisala talentovanog Gersona

Teme:

Roma je na svojoj službenoj stranici potvrdila dovođenje još jednog nogometaša, a radi se o 18-godišnjem Gersonu Santosu da Silvi.  

Omladinski reprezentativac Brazila prethodno je nastupao za Fluminense, a on će u brazilskom klubu ostati još šest mjeseci na posudbi, jer je Roma u ovom prijelaznom roku već dovela dvojicu igrača van Evropske unije.

Zanimljivo je da se Gerson Santos da Silva nakon potpisa ugovora slikao u dresu Rome sa brojem 10, koji je već nekoliko godina u vlasništvu legende kluba i kapitena Francesca Tottija. 

Roma je u borbi za njegovo dovođenje pobijedila Barcelonu, a informacije o tome koliko je Fluminense zaradio prodajom svog veznog nogometaša i dalje nisu poznate. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.