Roma protiv Genoe, Džeko ponovo na klupi

Poznati sastavi za utakmicu

Roma protiv Genoe, Džeko ponovo na klupi

E. Čaušević

Fudbaleri Rome večeras igraju na gostovanju protiv Genoe u okviru 36. kola italijanske Serije A.

Vučica večeras traži novu pobjedu u borbi za direktan plasman u Ligu prvaka, dok ni Genoa neće položiti oružje protiv starog rivala.

Oba trenera objavila su sastave pred utakmicu koja počinje u 19 sati. Luciano Spalletti ponovo je na klupi odlučio ostaviti Edina Džeku koji u prošlom meču nije dobio ni minutu. Na klupi je ostao i Ervin Zukanović, te Francesco Totti.

Iznenađanje Spallettija je što je u početnom sastavu Kevin Strootman koji se nedavno oporavio od povrede. Holanđanin će danas mijenjati Miralema Pjanića koji zbog žutih kartona propušta meč.

Genoa: Lamanna, Munoz, Burdisso, Izzo, Fiamozzi, Rincon, Dzemaili, Laxalt, Suso, Pavoletti, Capel.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma: Szczesny, Maicon, Rudiger, Manolas, Digne, Strootman, De Rossi, Nainggolan, Salah, Perotti, El Shaarawy.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi