"Roma se mora otarasiti Edina Džeke"

Vincent Candela o bh. napadaču

"Roma se mora otarasiti Edina Džeke"

E. Čaušević

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine, Edin Džeko, iza sebe ima dosta tešku sezonu u dresu Rome.

Džeko je prošlog ljeta stigao kao veliko pojačanje iz Manchester Cityja, ali nije uspio opravdati očekivanja. Nekadašnji igrač Rome, Vincent Candela, izjavio je da očekuje od kluba da se otarase bh. napadača.

"Da sam ja u klubu otarasio bih se Džeke. Roma treba nekog poput Batistute, rasnog strijelca, napadača koji može odlučiti meč. Ne bih Džeki dao drugu šansu jer Roma nikoga ne može čekati, došlo je vrijeme da se osvajanu trofeji", rekao je Candela.

On je također komentarisao i Miralema Pjanića, te njegov mogući odlazak s Olimpica ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Pjanić je sjajan igrač, a ako treba da iz kluba ode Manolas, Nainggolan ili Pjanić onda bih izabrao bh. igrača. Nainggolam me najviše oduševio, a i Manolas je odličan u odbrani", dodao je Candela.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi