Roma u prodaju pustila posljednji dres Francesca Tottija

Dresovi za narednu sezonu su spremni

Roma u prodaju pustila posljednji dres Francesca Tottija

E. Čaušević

Fudbaleri Rome u nedjelju igraju na Olimpicu protiv Genove u okviru posljednjeg 38. kola italijanske Serije A.

Ulaznice za ovu utakmicu davno su rasprodane, a glavni razlog je što je ovo najvjerovatnije posljednja utakmica Francesca Tottija u dresu Vučice. Iako Kralj Rima nije zvanično potvrdio ovu informaciju mnogi su sigurni da će Totti nakon utakmice protiv Genove okačiti svoje kopačke o klin.

Nedavno je Roma predstavila dresove u kojima će igrati naredne sezone, a po običaju posljednja utakmica u ovoj sezoni služi za promociju novih dresova. Roma je danas objavila kako će izgledati novi dres, a u fokusu je bio upravo dres Francesca Tottija.

Ovi dresovi se već mogu naći u prodaju i vjerovatno je ovo posljednja prilika za sve da kupe dres legendarnog Tottija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi