Roma već traži zamjenu za Miralema Pjanića?

Talijani traže zamjenu za reprezentativca BiH

Roma već traži zamjenu za Miralema Pjanića?

Roma još uvijek nije uspjela postići dogovor o produžetku saradnje sa reprezentativcem Bosne i Hercegovine, Miralemom Pjanićem. 

Veznjak Vučice ove sezone je možda i najvažniji igrač u ekipi Rudija Garcije. Francuz je nedavno izjavio kako je osnovni zadatak kluba da zadrži Pjanića na Olimpicu, ali to neće biti lagan zadatak za Sabatinija i njegove saradnike. 

Zbog toga sportski direktor Rome mora biti spreman na mogući odlazak veznjaka i prema pisanju talijanskih medija već je krenuo u potragu za mogućim zamjenom. 

Navodno je prva želja Vučice, ukoliko Pjanić napusti Rim, Brazilac Paulinho. Reprezentativac Brazila nije opravdao očekivanja u Tottenhamu, a Englezi su spremni da prodaju veznjaka po odgovarajućoj cijeni. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije