Ronaldinho: Barcelona nije jedina koju volim da gledam

Uživa gledajući Napoli

Ronaldinho: Barcelona nije jedina koju volim da gledam

E. Čaušević

Jedan od najboljih fudbaler svih vremena Ronaldinho svoje najbolje partije pružao je u dresu Barcelone.

Ronaldinho je nakon sjajnih sezona u Barceloni odlučio da se okuša u italijanskoj Serije A, te zaigra u dresu Milana. Brazilac se još uvijek nije oprostio od igranja fudbala, ali je već godinu dana bez kluba.

Brazilski fudbaler će učestvovati u humanitarnom meču koji će se sutra igrati na Olimpicu u Rimu. Prije meča Ronaldinho je na press konferenciji govorio o tome koji klub voli da gleda preko malih ekrana.

"Barcelona nije jedina koju volim da gledam, to je i Napoli. To je sjajan tim, jedan od najboljih u Italiji. Igraju odlično i zaista uživam u njihovim utakmicama. Ipak, ja sam star da zagiram za taj tim", rekao je kroz šalu Ronaldinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi