Ronaldinho: Coutinho je pravi igrač za Barcu

Nada se da će doći na Nou Camp

Ronaldinho: Coutinho je pravi igrač za Barcu

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Philippe Coutinho i u januaru će biti prva meta Barcelone.

Katalonski klub je pokušao ljetos u svoje redove da dovede Coutinha, ali Liverpool nije želio da proda Brazilca. Međutim, čini se da se situacija promijenila samo nekoliko mjeseci kasnijer jer se u engleskim medijima špekuliše da će Redsi u januaru pustiti Coutinha u Barcu.

Legendarni Ronaldinho vjeruje da je Coutinho pravi igrač za Barcelonu, te da će se odlično uklopiti u način igre ove ekipe ukoliko dođe na Nou Camp. Ronaldinho je priznao da je razgovara nedavno sa Coutinhom, no nije želio otkriti šta je bila njihova tema.

"Vjerujem da bi se Coutinho savršeno uklopio u Barceloninu igru jer je on pravi igrač za taj klub. Pokazao je svoj kvalitet i mislim da je vrijeme da napravi iskorak u svojoj karijeri. Svojim kvalitetom će sigurno pomoći i Brazilu na narednom Svjetskom prvenstvu", rekao je Ronaldinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi