Ronaldinho napušta Meksiko, ide samo "preko grane"?

Legendarni Brazilac

Ronaldinho napušta Meksiko, ide samo "preko grane"?

Zvijezda brazilskog fudbala, Ronaldinho, koji je u septembru ove godine potpisao dvogodišnji ugovor sa meksičkim Querétarom.

Uprkos činjenici da ima ugovor sa meksičkim klubom, list Codice Informativo piše kako će nekadašnji fudbaler Barcelone pojačati redove MLS ekipe LA Galaxy.

Ronaldinho bi redovima LA Galaxyja trebao zamijeniti Landona Donovana, koji je odlučio okončati svoju aktivnu igračku karijeru.

Tridesetčetvorogodišnji Ronaldinho je ljetos trebalo da se pridruži njujorškim Red Bullsima, ali do dogovora nije došlo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.