Ronaldinho preporučio Barci zamjenu za Neymara

Legendarni Brazilac

Ronaldinho preporučio Barci zamjenu za Neymara

Obzirom da je transfer Neymara iz Barcelone gotovo riješena stvar, inostrani mediji počeli su sa nagađanjem ko bi mogao biti njegova zamjena u katalonskom timu.

Jedan od onih koji veoma dobro poznaju Barcelonin stil igre je njihov bivši fudbaler i nekada najbolji igrač svijeta, Ronaldinho. 

Legendarni Brazilac smatra da postoji samo nekoliko igrača koji mogu da nadomjeste odlazak Neymara, a također ima i jedno ime kao preporuku.

"Postoji samo nekoliko igrača koji mogu zamijeniti Neymara i mogu reći da bi Coutinho mogao to da uradi. On je na tom nivou da može doći i popuniti prazninu koja je nastala nakon odlaska Neymara, ali Liverpool zna koliko on vrijedi i siguran sam da će mnogo koštati Barcelonu", rekao je Ronaldinho.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, osim Coutinha, kandidati da zamijene Neymara u Barci su Griezmann iz Atletico Madrida, Mbappe iz Monaca i Angel di Marija iz PSG-a. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi