Ronaldinho se vratio u Pariz

Dinho na Parku Prinčeva

Ronaldinho se vratio u Pariz

E. Škorić

Bivši brazilski reprezentativac Ronaldinho vratio se večeras u Pariz.

Ronaldinho je karijeru započeo u Gremiju, ali mogli bismo reći da je iz PSG-a počela da se piše jedna lijepa nogometna priča.

Brazilac koji danas ima 36 godina, u PSG je stigao 2001. godine i tu je boravio dvije sezone. Nakon 55 odigranih mečeva i 17 postignutih golova, prešao je u Barcelonu.

Ostatak priče znate. Briljirao je u Barci, pa u Milanu, a onda se vratio u Brazil. Ipak, rado se vrati u Pariz kada god mu se ukaže prilika, pa je i večeras boravio u francuskoj prijestolnici.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ronaldinho je na Parku Prinčeva izveo početni udarac na derbiju PSG - Monaco. Dobio je ovacije s tribina, a vidjet ćemo da li će njegovo prisustvo Parižanima pomoći da ostvare pobjedu u jednoj od važnijih utakmica u sezoni.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi