Ronaldinho, Vieri, Maldini i Figo stigli na San Siro

Velikani pristižu u Milan

Ronaldinho, Vieri, Maldini i Figo stigli na San Siro

D. Vejo

Večeras je finale Lige prvaka gdje svoja koplja ukrštaju dva gradska rivala Real i Atletico Madrid, a na San Siro stigli su i nekadašnji velikani najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Ronaldinho je bio među prvim gledaocima koji su stigli na stadion u Milanu, a nakon njega stizali su Christian Vieri, Paolo Maldini, Luis Figo ali i Fabio Cannavaro.

Iako mnogi nisu htjeli otkrivati svoje favorite, bilo je i onih koji jesu.

"Blagu prednost dajem ekipi Reala. Igraju dobro ove sezone i zasluženo se nalaze u finalu", rekao je za inostrane medije popularni Bobo Vieri.

Međutim, ne navijaju svi za Galaktikose.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ja bih rekao da bi to večeras mogao biti Atletico Madrid. Minimalnu prednost dajem njima iz razloga što mislim da im je ovo posljednja šansa da osvoje trofej Lige prvaka", zaključio je bivši štoper i ikona Milana, Paolo Maldini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi