Ronaldinhov agent: Jeste li ludi?
Foto:EPA

Legendarni fudbaler neće u penziju

Ronaldinhov agent: Jeste li ludi?

S. Bošković

Roberto Asis, agent legendarnog igrača Barcelone i Brazilca Ronaldinha, odbacio je sve tvrdnje o prekidu karijere nekad najboljeg igrača svijeta.

Ronaldinho ima 35 godina, te je ove sedmice napustio Fluminense, u koji je stigao u julu. Očekivalo se da Ronaldinho nakon odlaska iz Fluminensea prekine karijeru, no njegov agent tvrdi drugačije.

"Jeste li ludi? Nema šanse da se to desi. Očekuje vas još mnogo iznenađenja", rekao je Asis, te dodao:

"On mora biti sretan na terenu i mora se lično dobro osjećati. Njegova prednost pred drugima igračima je to što nikad nije patio od neke povrede".

Ronaldinho je u Barcelonu stigao iz Paris Saint-Germaina 2003. godine i osvojio je dvije titule prvaka Španije i Ligu prvaka. 

Nakon toga je prešao u Milan sa kojim je bio prvak Italije u sezoni 2010/11, a također je pomogao Brazilu da 2002. postane prvak svijeta.

Za Fluminense je, dvostruki osvajač FIFA-ine nagrada za najboljeg igrača godine, odigrao samo devet utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.