Ronaldo:  Dva dana odmora znače mnogo

Nezadovoljan što je El Clasico u subotu, a ne u nedjelju

Ronaldo: Dva dana odmora znače mnogo

Veliki derbi između Real Madrida i Barcelone na rasporedu je u subotu u okviru devetog kola španske Primere na stadionu Santiago Bernabeu. 

Utakmica se igra sa početkom od 18 sati, a najbolji fudbaler svijeta, Cristiano Ronaldo istakao je kako je nezadovoljan terminom utakmice. 

"Vrhunski fudbaleri znaju da je razlika između dva i tri dana odmora velika, ali to nije opravdanje. Igrat ćemo dobro i pobijediti. Međutim trebali bi više misliti o tome, jer su 24 sata odmora više zaista mnogo," kaže Ronaldo. 

Carlo Ancelotti ga je zamijenio u drugom poluvremenu sinoćnje utakmice sa Liverpoolom u okviru Lige prvaka. Ronaldo ističe kako je to bio logičan potez trenera. 

"Nema potrebe da pričam sa Carlom, donio je pravu odluku. U subotu nas očekuje važna utakmica," rekao je nakon utakmice Ronaldo. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.