Ronaldo bi da ga United godišnje plaća 32.5 miliona eura
Foto: EPA

Nije li to previše?

Ronaldo bi da ga United godišnje plaća 32.5 miliona eura

E. Škorić

Cristiano Ronaldo ima namjeru da se vrati u Manchester Unitedu, no to će Crvene vragove skupo koštati.

Britanski mediji prenose da je Ronaldo zahtjevan kada je u pitanju njegov povratak u United. Želi, naime, čak 32.5 miliona eura godišnje! 

Čini se da je to malo previše, bez obzira o kojem klubu se radilo. Ukoliko bi se to stvarno ostvarilo, pa ga United godišnje plaćao 32.5 miliona, Portugalac bi postao najplaćeniji nogometaš u povijesti ovog sporta.

Nedavno je Ronaldo izjavio da bi se mogao vratiti u klub u kojem je i stekao slavu kada je došao iz Sportinga. Real je doveo Ronalda 2009. godine za 94 miliona, a United bi ga nazad mogao vratiti po cijenu od 80 miliona eura. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.