Ronaldo bi se uskoro mogao vratiti u Corinthians
Foto: EPA

Ako Sanchez odnese pobjedu na predsjedničkim izborima

Ronaldo bi se uskoro mogao vratiti u Corinthians

Nekadašnji napadač Real Madrida i dvostruki osvajač Zlate lopte za najboljeg igrača svijeta, Ronaldo, mogao bi se vratiti u ekipu Corinthiansa.

To je najavio nekadašnji predsjednik ovog brazilskog kluba Andres Sanchez koji se u februaru naredne godine planira pojaviti na novim izborima za predjesnika kluba. Ukoliko se prijavi na izbore i bude izabran, najzanimljivije obećanje koje je dao navijačima je povratak El Fenomena. 

"Ako se ja kandidujem za predsjednika i ako budem izabran, Ronaldo će biti u Corinthiansu. Ronaldo nikada nije bio daleko od Corinthiansa. On je uvijek bio osoba koja je bila blizu Corinthiansa i koja je uticala pozitivno. On je veoma dobar u svemu što radi", rekao je Sanchez. 

Dodajmo da je Sanchez bio predsjednik Corinthiansa u periodu od 2007. do 2011. godine, a baš tada je Ronaldo završio svoju igračku karijeru. 

Brazilski mediji pišu da bi Ronaldo trebao dobiti ulogu sportskog direktora u klubu ukoliko Sanchez bude izabran za predsjednika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije