Ronaldo će donirati tri miliona eura porodicama preminulih

Još jednom dokazao veličinu

Ronaldo će donirati tri miliona eura porodicama preminulih

Portugalski  fudbaler i vjerovatno najbolji igrač svijeta u ovom trenutku Cristiano Ronaldo pokazao je još jednom ljudsku veličinu.

Nakon stravične nesreće koja je zadesila fudbalere Chapecoensea, Ronaldo će njihovim porodicama donirati tri miliona eura.

Ova informacija još uvijek nije službeno potvrđena, ali Ronaldo je poznat po tome što o ovim informacijama ne voli pričati mnogo.

Podsjetimo da je on žrtvama zemljotresa u Nepalu donirao pet miliona eura prošle godine , a da je na ovogodišnjem Euru igrao sa dvije izbrijane crte na glavi u čast dječaka kojem je platio operaciju tumora na mozgu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi