"Ronaldo će kod Beniteza igrati odbranu"
Foto: EPA

Ne voli Beniteza

"Ronaldo će kod Beniteza igrati odbranu"

M. Šljivak

Nekadašnji napadač Liverpoola, Ryan Babel, smatra da će Cristiano Ronaldo imati mnogo problema sa sistemom igre Rafaela Benitez.

Holanđanin je imao priliku da sarađuje sa španskim stručnjakom u Liverpoolu, ali o njemu nema lijepo mišljenje.

"Benitez u Realu? Napraviće od Ronalda odličnog defanzivca. Mogao bih vam danima pričati o mojim iskustvima s Benitezom. Mislim da ću ipak sačekati kraj karijere i to napisati. Ne kažem da je loš trener, jedan je od najboljih taktičara svijeta, već govorim o njegovim osobinama van terena", istakao je Babel.

Babel trenutno igra u turskoj Kasimpaši.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.