Ronaldo će ostati u Realu, ali pod jednim uslovom

Želi da mu plate dugovanja za porez

Ronaldo će ostati u Realu, ali pod jednim uslovom

E. Čaušević

Portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo proživljava vjerovatno jednu od najgorih sedmica u svojoj karijeri.

Španski sud početkom sedmice objavio je da je završena istraga oko zvijezde Real Madrida, te da je Cristiano Ronaldo optužen da je utajio skoro 15 miliona eura. Ova vijest je uzdrmala Portugalca i odmah su se pojavile priče da Ronaldo želi napustiti Real Madrid i Španiju zbog problema s utajom poreza.

Naravno, situaciju pomno prate Manchester United i PSG koji žele ugrabiti najboljeg igrača svijeta iako je njegova cijena čak 150 miliona eura. Međutim, nije sve tako sivo za kraljevski klub jer Portugalac ima želju da ostane na Santiago Bernabeu, ali pod jednim uslovom.

Kako piše ugledna Marca, Ronaldo je poručio Florentinu Perezu da će ostati u Realu, ali samo u slučaju da klub plati njegova dugovanja za utaju poreza kako bi se ovaj slučaj što prije riješio. Suđenje će uskoro početi i sigurno da je pred Ronaldom mučan period da dokaže da nije utajio porez.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi