Ronaldo: Divim se Zidaneu, volio bih da ostane

Nahvalio svog trenera

Ronaldo: Divim se Zidaneu, volio bih da ostane

Cristiano Ronaldo ne krije da bi volio da Zinedine Zidane ostane trener Real Madrida.

Francuski stručnjak preuzeo je 'kraljevski klub' u januaru 2016. godine i ove sezone ima šanse da osvoji Primeru i Ligu šampiona, a jedan od onih koji smatra da Zidane zaslužuje da i u budućnosti vodi Real Madrid je Ronaldo. 

"Mislim da smo više cijenjeni otkako nas vodi Zidane. Osjećamo njegovu posvećenost, znamo da se još uvijek adaptira i stvari su brzo došle na svoje. Sretan sam zbog njega. Oduvijek sam ga cijenio kao igrača, ali i sada kako trenira, kako se ponaša, kakav odnos ima sa igračima... Volio bih da on ostane trener Real Madrida," izjavio je Ronaldo.

Osvrnuo se potom Ronaldo i na eliminisanje Wolfsburga iz Lige šampiona.

"To je bila možda i najznačanija utakmica. Morali smo da pobijedimo sa tri gola razlike, ja sam postigao sva tri i to je bila posebna noć. Morala je da bude savršena. Nije to samo zbog mojih golova, nego je i tim igrao dobro. Navijači su nam bili od velike pomoći", istakao je Ronaldo. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

U posljednje vrijeme inostrani mediji sve više pišu o tome da će Ronaldo napustiti Real Madrid i kao naredna destinacija spominje se PSG. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi