Ronaldo: Golovi su u mojoj krvi

Portugalac odveo Real u polufinale Lige prvaka

Ronaldo: Golovi su u mojoj krvi

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo sinoć je svojim hat-trickom odveo Real Madrid u polufinale Lige prvaka.

Kraljevski klub je na Santiago Bernabeu sinoć savladao Wolfsburg sa 3:0, a junak ovog kluba ponovo je bio nevjerovatni Cristiano Ronaldo. Portugalac je nakon utakmice dao i zanimljivu izjavu novinarima koji su ranije rekli da nema dobru sezonu u Realu.

"Ako uzmete u obzir da je ovo moja loša sezona, onda se čini da i nije tako loša. Ovo nije bila najbolja, ali je sigurno jedna od najboljih mojih evropskih utakmica. Golovi su u mojoj krvi i želim da nastavim da ih postižem za svoj tim", rekao je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ronaldo je u dosadašnjem dijelu sezone Lige prvaka postigao 16 golova što je jedan manje od rekorda Lige prvaka u jednoj sezoni koji također drži Portugalac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi