Ronaldo i Ramos nagovarali zvijezdu Bayerna da dođe u Real
Foto: EPA

Žele Lewandowskog na Bernabeu

Ronaldo i Ramos nagovarali zvijezdu Bayerna da dođe u Real

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što su u utorak navečer nakon produžetaka savladali Bayern (4:2).

Kraljevski klub je uspio da se plasira među četiri najbolje ekipe iako su do toga došli tek nakon produžetaka. U polufinalu Lige prvaka očekuje nas veliki derbi između Reala i Atletica. Španski mediji prenijeli su da su nakon utakmice Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo bili u posebnoj misiji.

Navodno, dvojac Real Madrida je nakon utakmice na Bernabeu pozvao Roberta Lewandowskog na kratki razgovor. Prema pisanju Marce, Ramos i Ronaldo poručili su Lewandowskom da bi ga vrlo rado voljeli vidjeti u dresu kraljevskog kluba na kraju ove sezone.

Iako Real na tim pozicijama ima Benzemu i Moratu čini se da bi Ronaldo najviše volio da zvijezda Bayerna bude njegov partner u napadu. No, jasno je da će Bavarci teško pustiti Poljaka, a i koliko se to desi Real će morati platiti više od 100 miliona eura za ovog napadača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi