Ronaldo igračima Celte: Koliko su vam platili?

Stimuliranje u La Ligi je dozvoljeno

Ronaldo igračima Celte: Koliko su vam platili?

E. Škorić

Real Madrid je pobjedom u Vigu nad Celtom (4:1) došao na prag osvajanja La Lige.

U La Ligi je stimuliranje klubova dozvoljeno, a kako Barca i Real vode žestoku bitku za titulu, za očekivati je da se u završnici sezone "počaste" rivali ovih timova.

Navodno je Ronaldo u meču protiv Celte sugerisao domaćim igračima da su "uzeli novac kako bi pokušali zaustaviti Real", a GOL TV je objavio video kada Portugalac maše rukama i aludira na novac.

Ronaldo je uočio da igrači Celte igraju kao da je finale Lige prvaka, mada im ništa ne treba i nemaju neki imperativ. Da li je Barcelona "podmazala"Celtu, to niko ne zna.

U posljednjem kolu Real će gostovati Malagi i ima priliku da bude prvak, ukoliko ne bude kiksa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi