Ronaldo: Igrali smo protiv dvanaestorice i tako je uvijek

Ronaldo "opleo" po sudiji

Ronaldo: Igrali smo protiv dvanaestorice i tako je uvijek

A. Beganović

Najbolji svjetski fudbaler, Crisitano Ronaldo, nakon poraza njegovog Reala od Barcelone, rigao je vatru na glavnog sudiju El Clasica.

"Večeras smo igrali protiv dvanaestorice i na našu žalost, tako je uvijek. Možda oni žele da Barcelona bude prvak", izjavio je razočarani Ronaldo.

"Da je Barcelona izgubila, ne bi imala šanse za titulu. Međutim, nakon pet godina provedenih u Primeri, znam kako stvari funkcionišu. Ne želim tražiti alibi za poraz, no glavni sudija jednostavno nije dorastao ovom meču. Još uvijek nisam vidio da sudije favoriziraju Real u nekom susretu, ali bez obzira na sve, osvojit ćemo titulu", dodao je Ronaldo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.