"Ronaldo? Jako miran čovjek"

Ronaldov prijatelj otkriva

"Ronaldo? Jako miran čovjek"

E. Škorić

Veznjak Porta Andre Andre govorio je o svom prijatelju i suigraču iz reprezentacije Cristianu Ronaldu.

Stalno slušamo o tome kako je Ronaldo arogantan i prepotentan, kako je ovakav i onakav, no Andre tvrdi da zvijezda Reala uopće nije takva osoba.

"Ronaldo je jedna mirna i normalna osoba. Ljudi ne znaju Ronalda, ne znaju njegovu mirniju stranu", kazao je Andre, koji se osvrnuo na portugalsku reprezentaciju, osvajača Evropskog prvenstva u Francuskoj.

"Portugal ima vrhunske trenere i najboljeg igrača svijeta - Ronalda. Svaka osoba mora da bude ponosna na svoju naciju. Selekcija je također važna i za imigrante koji su napustili zemlju. Naš tim je ujedinio sve Portugalce. Samo oni koji nisu Portugalci neće voljeti ovu momčad", dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi