Ronaldo je Perezu poručio da je vrijeme za rastanak?
Foto: EPA

Navodno odlučio da ide

Ronaldo je Perezu poručio da je vrijeme za rastanak?

E. Škorić

Prema pojedinim izvještajima, Cristiano Ronaldo (32) odbija novi ugovor s Real Madridom.

Ronaldo je čovjek od koga mnoge stvari ovise u Real Madridu, ali čini se da bi najbolji strijelac Kraljeva mogao da ode i to već narednog ljeta. 

Iako ga ugovor s Madriđanima veže do ljeta 2021. godine, navodno je Portugalac informisao predsjednika Florentina Pereza da namjerava odigrati do narednog ljeta.

Kako je objavljeno u španskoj emisiji El Chirignutio de Jugones, Ronaldo je nezadovoljan jer klub nije uspio da dovede Kyliana Mbappea ljetos i smatra da je vrijeme da mijenja sredinu, te da postoje još neke stvari koje mu smetaju unutar tima.

S Ronaldom je Real osvojio 13 trofeja, uključujući tr Lige prvaka i dva naslova La Lige. Naravno, Real će učiniti sve da Ronalda utješi i da ga nagovori da do kraja karijere ostane član Galaktikosa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

CR je u Real došao 2009. godine za tada rekordnih 80 miliona funti, a ove sezone je u La Ligi uspio da zabije samo jedan pogodak, dok u Ligi prvaka pruža puno bolje partije. Mada, zabijao ili ne - on je itekako najvažniji igrač Kraljeva.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi