"Ronaldo je sinoć završio priču oko Zlatne lopte"

Zidane nakon pobjede Reala

"Ronaldo je sinoć završio priču oko Zlatne lopte"

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo sinoć je vodio Real Madrid do pobjede na gostovanju protiv gradskog rivala Atletico Madrida.

Real Madrid je slavio sa 3:0, a Ronaldo je postigao hat-trick. Portugalac je briljirao u ovoj utakmici, te je posebno oduševio svog trenera Zinedinea Zidanea. Francuski stručnjak izjavio je da je Ronaldo sinoćnjom utakmicom riješio sve dileme oko Zlatne lopte.

"Nikada nisam sumnjao da je Ronaldo najbolji, ali sinoć je završio debatu oko toga ko će osvojiti Zlatnu loptu. Svojom sjajnom predstavom pokazao je da je najbolji na svijetu i siguran sam da će osvojiti Zlatnu loptu", rekao je Zidane.

Zidane je dodao da je ponosan na svoj tim što je lakše od očekivanog uspio savladati Atletico Madrid. Ipak, francuski stručnjak je dodao da je ostalo još mnogo utakmica do kraja, te da se nada da će njegov tim igrati sve bolje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi