Ronaldo koban za Jamesa i Khediru, Modrić se 'provukao'

Real kažnjava

Ronaldo koban za Jamesa i Khediru, Modrić se 'provukao'

Da u kraljevskom klubu znaju biti čvrste ruke i prema najvećim zvijezdama dokazano je na posljednjem primjeru kažnjavanja Jamesa Rodrigueza i Samija Khedire.

Ovaj dvojac je prekršio kodekse ponašanja koji su na snazi u Real Madridu tako što se pojavio na rođendanskoj zabavi Cristiana Ronalda.

Ništa tu ne bi bilo neobično da istog dana ranije Real nije doživio debakl u gradskom derbiju protiv Atletico Madrida koji ih je savladao sa 4:0 i da dvojac nije prekršio još jedan klupski dogovor.

Španski mediji istiu da će James i Khedira biti kažnjeni jer su ignorisali savjete ljekara koji su im preporučili mirovanje, jer obojica imaju velikih problema sa povredama. James će biti van terena dva mjeseca a Khedira nešto manje od mjesec dana.

Proslavi Ronaldovog 30. rođendana prisustvovao je i Luka Modrić koji se lino izvinuo rukovodstvu kluba i tako, čini se, izbjegao kaznu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.