Ronaldo: Najveći strah mi je da umrem mlad

Portugalac otkrio čega se plaši

Ronaldo: Najveći strah mi je da umrem mlad

Napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo je dao veoma zanimljiv intervju za španske medije, u kojem je otkrio svoj najveći strah.

Portugalac je prije pet godina postao otac dječaka i kaže da za njega ne postoji ništa važnije od porodice i prijatelja.

"Okružen sam ljudima koji mi daju pozitivnu energiju i to je za mene veliko bogatstvo. Uživam u momentu, volim igrati fudbal i želim da i navijači uživaju kao što ja uživam na terenu. Pokušavam da radim normalne stvari sa porodicom, prijateljima i sinom, te se trudim biti normalna osoba", rekao je Ronaldo, koji je potom dodao:

"Ako me pitate za najveći strah, to je da ću umrijeti mlad. Ne želim da se to desi. Želim da umrem kao starac, sa nekih 80 ili 90 godina".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je u prošlosti mnogo radio na sebi, a rezultati su i te kako vidljivi.

"Oduvijek sam imao jedan cilj - da budem najbolji. Iz godine i godinu dajem svoj maksimum kako bih to postigao. Tako razmišljam već deset godina i mislim da je to dalo veoma dobre rezultate, tako da neću ništa mijenjati", zaključio je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti