Ronaldo napravio opkladu sa saigračima u vezi Messija
Foto: EPA

Obećao da će biti najbolji strijelac

Ronaldo napravio opkladu sa saigračima u vezi Messija

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo očajno je ušao u novu sezonu, te je u dosadašnjem dijelu španske La Lige samo jednom zatresao protivničku mrežu.

Ronaldo je nedavno dobio nagradu od FIFA-e za najboljeg igrača u 2017. godini nakon sjajne sezone s Real Madridom. No, evidentno je da portugalski igrač ne igra u najboljoj formi u novoj sezoni što govori činjenica da je postigao samo jedan gol u La Ligi.

Međutim, Ronaldo je siguran da će se vratiti u staru formu veoma brzo, te je odlučio napraviti zanimljivu opkladu sa svojim saigračima u kraljevskom klubu. Naime, Portugalac im je obećao da će do kraja sezone biti najbolji strijelac u Španiji, odnosno da će imati mnogo bolji učinak od Lionela Messija.

Messi je trenutno prvi strijelac La Lige sa 12 golova, dok ga prati sjajni Simone Zaza sa devet golova u dresu Valencije. Kao što smo već napisali Ronaldo je na samom dnu sa samo jednim golom. Navodno, u ovoj opkladi uključena je i ogromna suma novca koja će kasnije biti donirana u humanitarne svrhe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi