Ronaldo ne dolazi u Skoplje, vraća se za El Clasico
Foto: EPA

Propušta Superkup Evrope

Ronaldo ne dolazi u Skoplje, vraća se za El Clasico

Najbolji fudbaler Real Madrida Cristiano Ronaldo neće biti na raspolaganju Zinedineu Zidaneu na utakmici Superkupa Evrope protiv Manchester Uniteda, koja se igra 8. augusta u Skoplju.

Ronaldo, koji je zbog obaveza prema reprezentaciji Portugala na Kupu Konfederacija imao kraći odmor u odnosu na brojne kolege, trenutno odmara sa porodicom i djevojkom Georginom Rodriguez i propustit će turneju po Sjedinjenim Američkim Državama.

Portugalac će se uskoro vratiti u Madrid ali samo nakratko, s obzirom da nakon toga odlazi u Japan gdje će imati određenih obaveza prema svojim sponzorima.

Španski mediji javljaju da će se Ronaldo prvi put na terenu pojaviti 13. augusta kada Real Madrid igra važnu utakmicu protiv Barcelone u okviru španskog Superkupa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zidane nema problema sa tim što će Ronaldov odmor na kraju ipak potrajati nešto duže, a navodno od svoje najveće zvijezde traži samo to da se vrati treninzima deset dana prije utakmice sa Barcelonom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi