Ronaldo neizvjestan i za revanš protiv Cityja
Foto: EPA

Zidane neće rizikovati

Ronaldo neizvjestan i za revanš protiv Cityja

Najbolji fudbaler Real Madrida Cristiano Ronaldo propustio je ovosedmični prvi polufinalni meč Lige prvaka protiv Manchester Cityja zbog povrede.

Portugalac i dalje ima problema sa mišićem, pa je zbog toga neizvjestan i njegov nastup na revanšu u Madridu.

Potvrdio je to i trener Real Madrida Zinedine Zidane, koji nije mogao sa sigurnošću odgovoriti na pitanje hoće li naredne sedmice imati na raspolaganju najboljeg fudbalera.

"Pratit ćemo situaciju iz dana u dan i vidjeti šta se dešava. Ne želimo rizikovati da ne bismo nešto dodatno pogoršali. Ako Ronaldo bude spreman, igrat će, ako ne bude, neće", rekao je Zidane.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Cristiano Ronaldo je ove sezone odigrao 44 utakmice i postigao 47 golova, od čega čak 16 u Ligi prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi