Ronaldo: Nikada nisam rekao da ću napustiti Real Madrid

Portugalac jasno poručio

Ronaldo: Nikada nisam rekao da ću napustiti Real Madrid

E. Čaušević

Portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo nalazi se već sedmicama u centru pažnje jer se sve više špekuliše da će ovog ljeta napustiti Real Madrid.

Ronaldo je u prošloj sezoni ponovo bio najvažniji igrač Real Madrida s kojim je uspio odbraniti titulu prvaka Evrope, te postati prvak Španije. No, nakon što je objavljeno da je Ronaldo optužen za utaju poreza od oko 15 miliona eura počelo se špekulisati da će Portugalac ovog ljeta napustiti Real Madrid.

Međutim, nakon nekoliko sedmica odlučio se oglasiti i Ronaldo koji je demantovao navode medija. Portugalski fudbaler je poručio da nikada nije rekao da će napustiti kraljevski klub, te da nema uopšte namjeru da to uradi.

"Nikada nisam rekao da ću napustiti Real Madrid. Komentarisao sam na večeri svojim saigračima da sam povrijeđen što sam optužen za utaju poreza, jer znam da sam ispunjavao sve svoje obaveze prema ovoj državi. Ali, nikada nisam rekao da ću napustiti Real Madrid", poručio je Ronaldo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi