Ronaldo: Nikada se neću umoriti od osvajanja trofeja
Foto: EPA

"Uvijek želim napredovati"

Ronaldo: Nikada se neću umoriti od osvajanja trofeja

E. Škorić

Nagrada i trofeja nikada dosta, smatra najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo.

Ronaldo posljednje vrijeme dominira i juriša na još jednu nagradu za najboljeg igrača svijeta. 

Portugalac je ove sezone u 19 odigranih susreta već postigao 23 pogotka i vodi Real prema tituli španskog prvaka, ali i evropskog iako je još rana faza sezone.

“Vjerujem da igram u životnoj formi, ali svake godine želim da budem bolji nego prethodne. Doći će vrijeme kada više neću imati prostora za napredak, ali težit ću uvijek da idem naprijed. Ove godine moja statistika nije loša, no moram da nastavim naporno da radim”, kazao je Ronaldo, dodavši:

“Osvojiti Zlatnu loptu ili bilo koju nagradu drugi ili treći put je uvijek posebno. Trofeji i nagrade su moj cilj, momčadski i individualni. Uživam u nogometu i nikad se neću umoriti od osvajanja trofeja”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.