Ronaldo: Očekujem magičnu noć i prolaz u polufinale

Portugalac optimističan

Ronaldo: Očekujem magičnu noć i prolaz u polufinale

Fudbaleri Real Madrida u potpunosti su podbacili u prvom četvrtfinalnom meču Lige prvaka.

Madriđani su kao gosti poraženi od ekipe Wolfsburga rezultatom 2:0, tako da će u revanšu morati dobro zagristi kako bi obezbijedili plasman u narednu rundu takmičenja.

Ipak, u redovima Španaca vlada veliki optimizam. Oni se nadaju svojoj spektakularnoj predstavi i naravno ubjedjljivoj pobjedi.

"Volio bih da stadion bude pun, jer će nam mnogo značiti podrška navijača. Nadam se da će to biti magična noć i veoma sam uzbuđen zbog toga. Imamo samopouzdanja, trener vjeruje, i navijači moraju da vjeruju. To mora biti magična noć, to mora biti savršeno veče", izjavio je Portugalac uoči revanša.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Utakmica između Reala i Wolfsburga na programu je sutra od 20.45 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi