Ronaldo od Reala jednostavno traži previše
Foto: EPA

Želio ogromno povećanje

Ronaldo od Reala jednostavno traži previše

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo konstantno se prethodnih nekoliko mjeseci povezivao s odlaskom iz redova madridskog Reala.

Najbolji fudbaler svijeta navodno je imao ponudu da se vrati u Manchester United, ali do novog velikog transfera nije došlo i Portugalac je ostao u redovima kraljevskog kluba.

Ugovorom s Realom Ronaldo je vezan do 2021. godine. Navodno, rukovodstvo Reala je Cristianu ponudilo produžetak saradnje na još jednu sezonu, što bi Ronaldo rado prihvatio, ali je postavio velike uslove.

Zatražio je platu od 30 miliona eura za posljednju sezonu,  što je razočaralo čelnike aktuelnog prvaka Evrope, jer Portugalac i sada zarađuje ogromnu svotu i to preko 22 miliona eura po sezoni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Portugalski velemajstor bi trebao ugovor s madridskim timom odraditi do kraja. On će 2021. godine imati 36 godina, ali nema namjeru da prestane s aktivnim bavljenjem fudbala.

Izvjesno je da će Ronaldo karijeru nastaviti u MLS-u. David Beckham mu nudi mjesto u ekipi Miamija koja počinje takmičenje od naredne godine, a ranije se najbolji fudbaler svijeta povezivao i sa LA Galaxyjem.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi