Ronaldo odabrao napadača za Real

Silva stiže u Real?

Ronaldo odabrao napadača za Real

E. Škorić

Real Madrid će pokušati da osigura jedno kvalitetno ime za ljetni prelazni rok, te se evropski prvak već raspituje o mogućim pojačanjima.

Real će na ljeto imati pravo na transfere i madridski klub već sada želi da riješi dolazak napadača. Kraljevi imaju nekoliko želja, a Ronaldo samo jednu.

Navodno je portugalski reprezentativac i prva zvijezda kluba zatražio od čelnih ljudi da dovedu njegovog sunarodnjaka Andrea Silvu iz Porta, koji je imao uspješnu sezonu na Dragau i za kojeg kažu da će u narednim godinama možda postati i jedan od najboljih igrača u Evropi.

Dvadesetjednogodišnjak se već povezuje s Realom, a Ronaldo smatra da je on klubu potrebniji nego bilo koji drugi napadač. I Paulo Dybala iz Juventusa se povezivao sa Realom, ali Ronaldova utjecaj bi mogao da presudi i Silva bi trebao da dođe na ljeto.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dybala je ove sezone u Seriji A postigao četiri gola uz dvije asistencije na 12 mečeva Serije A i svakako ga ni Juventus ne bi lako proda, što opet ide u prilog Silvi, talentovanom Portugalcu koji sanja da obuče dres Reala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi